Položka byla vložena do košíku
Přejít do košíku
Počet položek:
0
Celková cena nákupu:
s DPH 0,00

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje jsou u nás v bezpečí

Provozovatel internetového obchodu www.spojovaci-material.net, společnost Hoňka s.r.o. uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů.

Chráníme vaše data

Veškeré údaje našich zákazníků jsou zabezpečena proti jakémukoli zneužití. Tato data uchováváme na zabezpečených serverech, takže nemůže dojít k jejich neoprávněnému získání třetí stranou.

Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu jsou naprosto důvěrné a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky.

Na žádost zákazníka (např. emailem, písemně apod.) budou osobní údaje z databáze vymazány a Hoňka s.r.o. je nadále nebude zpracovávat.

Možnosti odhlášení ze zasílání novinkový emailů

  1. v každé emailové zprávě naleznete odkaz "odhlásit ze zasílání newsletterů" po kliknutí na tento odkaz a potvrzení bude váš email vyřazen z databáze
  2. v nastavení svého účtu můžete zrušit zasílání novinkových emailů
  3. zašlete žádost na email info@spojovaci-material.net a váš email bude vyřazen z databáze

Možnosti odstranění osobních údajů

  • v případě, že máte zájem o odstranění veškerých osobních údajů, kontaktujte nás na emailu info@spojovaci-material.net s touto žádosti. Neprodleně odstraníme všechny osobní či citlivé údaje.
© 2017 Prumex s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
spojovaci-material.net - Internetový obchod se spojovacím materiálem. Šrouby, Matice, Podložky, Závitové tyče, Hmoždinky, Hřebíky, Vruty, Nýty